IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Cave Canem

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

The Telling Pool

Dit is eigenlijk gewoonweg het handboek van Cave Canem. Kijk hier voor de regels en alle uitleg over het spel. Vergeet dit niet te lezen, want het kan je enorm helpen met een goede start op Cave Canem! Ook zullen nieuwsberichten in The Telling Pool zelf gezet worden. Houd dit forum dus goed in de gaten!

Regels, Handleidingen, Updates, Vragen
1340Guardian activit...
do dec 13, 2012 6:46 am
Fellin Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Off-topic

Hier kun je gezellig kletsen met alle andere leden, je creativiteit kwijt, forumspelletjes spelen, reclame maken, praten over dingen waar je fan van bent... U vraagt, wij draaien!

Babbelhonk, Creativiteit, Forumspelletjes, Reclame, Verjaardagen
7467Het babbeltopic...
vr dec 14, 2012 4:09 am
Fantasy Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Voorstellen

Ben je nieuw op Cave Canem? Stel je dan hier voor! We zouden je graag leren kennen. Ook als je een tijdje weg gaat kun je dat melden op het subforum afwezigheid.

Afwezigheid
836Hii :3
vr okt 05, 2012 9:58 am
iLoo Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Forumarchief

Hier komen alle oude topics die niet meer van toepassing zijn te staan. Je kunt ze nog altijd lezen, maar er kan niet meer in gepost worden.

00
Cave Canem Empty
 

About the RPG

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Aanmelden

Meld hier je eigen karakter aan of bekijk de al bestaande karakters! In dit forum staat een lijstje met basis dingen die je in moet vullen. Verder staan in de subforums alle vossen die al aangemeld zijn.

322Gebruikte namen ...
zo okt 21, 2012 3:17 am
Spook :O Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Drop it

Hier kun je een topic maken waar je alles bij kunt houden over je karakters, van sheets tot relaties. Je mag het helemaal zelf weten, maar beperk je alsjeblieft tot 1 topic.

59ιмαgιηє α ∂яσρ ƒ...
di okt 16, 2012 7:00 am
Fantasy Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Verhalen

Zoek je iets voor je karakters? Of wil je juist karakters weggeven aan anderen? Het kan allemaal hier. Ook verhaallijnen kun je hier vinden.

Forumbrede verhaallijnen
38[Verhaallijn] Ov...
do dec 13, 2012 6:11 am
Fellin Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Puntenwinkeltje

Hier kun je al je zuurverdiende punten uitgeven! Hier kun je zien welke dingen je kunt kopen en deze dingen aanvragen. Een admin zal dan je aankopen in de inventaris zetten van je RPG profiel.

23Het Aankoop topi...
za sep 29, 2012 7:02 am
Fellin Laatste bericht bekijken
Cave Canem Empty
 

Inside the RPG

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

The Telling Pool

The Telling Pool is de plek waar vossen met de goden communiceren en hun elementen ontvangen als ze 8 manen oud zijn. Het is een kleine poel in het midden van het gebied met zeer helder water. Als je hiervan drinkt, kunnen de goden ervoor kiezen om je te ontmoeten.

Sanctus
11Een element krij...
vr sep 28, 2012 9:41 pm
Fellin Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Ignis

De vossen van Ignis leven in een droog, dor woestijnachtig gebied. Vroeger was dit een mooi bos, maar sinds de brand is het bos nooit meer hersteld. Ook ligt in dit gebied een open, zanderig gebied, het gebied dat ooit van Sanctus was. De vossen van Ignis leven vooral in de grotten die je in dit gebied kunt vinden, want verder kun je weinig beschutting vinden tegen de verzengende zon.

00
Geen nieuwe berichten

Aqua

De vossen van het Aqua bewind leven in een dicht, moerasachtig bos dat doorklieft wordt door vele stromen. Dit gebied is het vochtigste gebied in heel de vallei en de luchtvochtigheid heeft iets weg van een tropisch regenwoud. In het midden van dit gebied ligt een erg groot meer met veel vis erin.

220Cause I am alone...
zo okt 21, 2012 8:43 am
мιѕѕ ∂αηgєяσυѕ Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Aeris

De Aeris vossen leven tegen de bergzijden op, in een bos met gigantische statige loofbomen. Het is niet vreemd om deze vossen hoog in de bomen te vinden, aangezien ze goed kunnen klimmen. Enkele stroompjes voorzien dit gebied van vocht. Het gebied loopt tot het gras ophoud en de scherpe, steile rotsen beginnen. Sommige vossen uit dit gebied komen bijna nooit op de grond, ze prefereren de bomen.

12Is it really nic...
zo sep 30, 2012 10:42 pm
Sognature Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Terra

De vossen van het element Terra leven in een mooi bos met warme, vruchtbare grond. De talrijke bladeren van de loofbomen zorgen ervoor dat er maar weinig zonlicht de grond raakt, wat ervoor zorgt dat er op sommige plekken maar weinig begroeiing is. Toch hebben de Terra vossen hier geen moeite mee, aangezien ze de planten kunnen helpen met groeien. Dit zorgt ervoor dat de vossen zich nog dichter tot de aarde voelen dan dat ze zich al voelden.

00
Geen nieuwe berichten

Lumidi

Uitgestrekte velden met lange, wuivende heide en gras. Zo zou je het gebied van Lumidi kunnen beschrijven. Af en toe snijdt er een heldere waterstroom door de grond heen, pal door het gebied heen. Een enkele boom zorgt voor wat schaduwen in het gebied, maar vaak komt dit niet voor. Veel konijnenholen kenmerken dit gebied ook. Pas dus op dat je niet plotseling door de grond zakt. Als schapenwolkjes rijzen groepen struiken tussen de heide uit, ook zorgende voor beschutting.

00
Geen nieuwe berichten

Tenebris

In het dichtste en donkerste sparrenbos van de gehele vallei hebben de vossen van Tenebris hun territorium gevestigd. Dikke boomstammen en laaghangende takken zorgen ervoor dat het zicht erg beperkt is in dit territorium. Grote ophopingen van vocht in de grond geven de grond soms een beetje een drassig uiterlijk en gevoel. In vochtige tijden, kunnen er zelfs moerassen ontstaan. Pas op als je hier water drinkt, want door ongelukken (Of niet) kan het wel eens zijn dat het water vergiftigd is...

13Fast! Fade away!...
za sep 29, 2012 9:54 pm
Fellin Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Wasteland

In dit droge dorre gebied kun je de wind bijna horen huilen van de eenzaamheid. Vossen die verbannen zijn of niet meer in hun elementaire gebied willen wonen, struinen hier rond. Maar, dit is niet aan te raden, het is zwaar om hier te overleven en de prooi is schaars.

00
Cave Canem Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies
Wie is er online?
Wie is er online?Alle gebruikers hebben in totaal 651 berichten geplaatst
We hebben 26 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Teoxakatsows
Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten
Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 10. Dit aantal is bereikt op zo sep 15, 2013 3:22 am.

Actieve leden: Geen
Er zijn vandaag geen jarige gebruikers
In de komende 7 dagen zijn er geen jarige gebruikers
Legenda : [ Moderators ]

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten