IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Cave Canem Guide 1. - The Story

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fellin
Admin
avatar

Aantal berichten : 216
Points : 22
Registratiedatum : 21-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Cave Canem Guide 1. - The Story   zo sep 23, 2012 2:41 am


.: Het Verhaal :.

Lang, heel lang geleden leefden er al vossen in de vallei van Cave Canem. Het was het recht van de sterkste en alleen de meest slimme, machtige of vastberaden vossen overleefden. Maar toch heerste er redelijke vrede, de vallei was groot genoeg om alle vossen te ondersteunen. Maar langzaam, omdat de prooi zo talrijk was en de gevaren redelijk laag, begon de populatie steeds groter te worden. Vossen raakten vaker slaags en de spanningen werden groter. Tot plotseling een aardbeving de vallei door elkaar schudde en vanaf dat moment... Werd alles anders.

Door de schokken in de aarde werd de grond in het midden van de vallei open gespleten en water vulde de poel, the Telling Pool. Zelden hadden de vossen zulk helder water gezien. Het was zo verleidelijk, aanlokkelijk om op te drinken. En dit was dus exact wat ze deden. Het water had echter vreemde uitwerkingen op de dieren. Ze kregen er hallucinaties van leek het wel, totdat ze beseften dat deze beelden alles behalve hallucinaties waren. En sterker nog, het resultaat van de hallucinaties was dat ze wonderbaarlijke krachten kregen, zeven krachten in totaal, de lucht (Aeris), het water (Aqua), het vuur (Ignis), de aarde (Terra), het licht (Lumidi), het duister (Tenebris) en het heilige (Sanctus). Eerst waren ze hier verwonderd door, maar langzaam begon het verdelen. De vossen gingen op het gegeven moment alleen nog maar om met hun eigen soort. Elke soort claimde een gebied. Aeris ging naar de hoge bomen in het gebergte. Aqua naar het gebied van de vele stromen en het meer. Terra koos het gebied met de vruchtbaarste grond. Ignis koos voor het loofbomen bos. Lumidi voor de open velden. Tenebris verbleef voortaan in het donkere pijnbomenbos. Sanctus, het element met het kleinste aantal leden, nam genoegen met een klein open en zanderig gebied tussen Aqua en Ignis in.

Zo zou het generaties lang zo blijven, er was nauwelijks contact tussen de verschillende elementen. Maar de spanningen bleven omhoog gaan aangezien ze elkaar toch op subtiele wijzen dwars begonnen te zitten. Totdat een element in nood raakte. Het was in geen jaren zo droog geweest en een klein foutje bleek fataal te zijn in het gebied van Ignis. Het woud vatte vlam en het vuur greep snel om zich heen. Hoe hard ze ook probeerden het te stoppen, het gebied ging in vlammen op. De vossen van Ignis waren woedend en gaven Aqua de schuld dat ze niet waren komen helpen. Na een tijd van constante bedreiging van elkaar, kwam het op oorlog neer. Steeds meer elementen gingen zich in de oorlog moeien. De verliezen waren groot en uiteindelijk werd het hele element Sanctus, gevangen tussen de twee hoofdkampen, uitgeroeid.

Plotseling, toen de laatste vos van het Sanctus element zijn laatste adem uitgeblazen had, begon al het water te gloeien. De elementaire krachten waren afgenomen. Langzaam begaven de vossen zich naar de Telling Pool, hun oorlog eventjes vergeten door de verbijstering en de leegte die ze voelden. Uit het water van de Telling Pool rezen de vormen van vossen omhoog. De vossen van het element Sanctus. Het heilige element. Deze vossen stonden het dichtst tot de goden en ze waren woedend dat de krachten die ze geschonken waren zo enorm misbruikt waren. Pas toen beseften de dieren hoe verkeerd ze bezig waren geweest en smeekten om de terugkeer van hun krachten. Ze voelden zich niet meer compleet zonder en wisten niet meer goed hoe te overleven zonder het gebruik hiervan. Daarom werd het besloten dat er in elk element door de goden een Guardian aangewezen, een vos die de anderen moet beschermen. Deze vossen werden uitzonderlijk grote krachten geschonken, met de belofte dat ze hun soort zouden beschermen. Ook kregen de andere vossen hun krachten terug, maar in mindere mate. Het element Sanctus kwam echter helemaal niet meer terug. Dit element zou voor altijd in de hemelen verblijven en vanuit daar over de anderen waken. De Guardian van het element Sanctus nam de rol van de goden over, de krachten uitdelend aan de jonge vossen van de vallei.

Zo is het nu en zo zou het voor altijd moeten zijn... Of niet?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cavecanem.actieforum.com
 
Cave Canem Guide 1. - The Story
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Cave Canem :: The Telling Pool :: Handleidingen-
Ga naar: