IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Is it really nice to meet you?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sanity

avatar

Aantal berichten : 19
Points : 9
Registratiedatum : 25-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Is it really nice to meet you?   za sep 29, 2012 12:54 am


Twee paar zwarte pootjes stopten met hun pas, twee bruinzwart gekleurde ogen keken omhoog. De jonge vos vernauwde zijn blik om niet verblind te worden door de felle zon en richtte zijn gedachten op de hoge boom voor hem. Zijn ledematen schreeuwden om omhoog te klimmen en even uit te rusten van zijn tocht. Maar zijn geweten liet dit niet toe. Wie weet werd hij wel achtervolgd door een of andere kwaadaardige wolf. Eentje die hem zonder erover na te denken zou aanvallen en hem aan stukken zou rijten. Sanity slikte en schudde zijn zachte kopje. Hij vertrouwde niemand, en op de een of andere manier ook zichzelf niet. Hij was alleen in een wereld waar hij niet alleen mocht zijn. Om elke hoek kon gevaar loeren en boven op hem springen. Sanity slikte bevend en keek om zich heen. Niets. Er was niets. Een zuchtte rolde over zijn lippen en hij sloot zijn ogen voor een moment. Een koel briesje gleed over zijn vacht en maakte zijn gedachte helderder. Er was niets aan de hand. Er was niemand die hem iets kon doen. Weer opende hij zijn ogen en vervolgde zijn pad. Zijn kleine pootjes krabbelden over de stenen die hier en daar verspreid lagen over de grond. Hij was moe, doodop. Maar zijn geweten liet hem maar niet met rust. Alsof het hem ergens naartoe wilde leiden. Opeens voelde zijn keel droog en rolde zijn rong uit zijn bek. Hij nam grote happen lucht en zakte door zijn poten. De zon scheen fel op zijn donkere vacht, die de warmte alleen maar vasthield. Nogmaals sloot hij zijn ogen en viel in een onrustige slaap.

[ H I R O K U R O ]

_________________

We will stand together ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sognature

avatar

Aantal berichten : 60
Points : 4
Registratiedatum : 27-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Is it really nice to meet you?   zo sep 30, 2012 10:42 pmLicht hijgend zette zijn drafje zich om tot een sjokkend tempo. De witte tanden staken fel af tegen de kleur van het lichtrozige / rode tongetje. De tanden waren scherp, en je kon duidelijk uitmaken dat de jonge vos nog op sommige plekken melktandjes had. Zelf lette hij er niet zo op, maar zijn vader lette er een beetje op. De overbezorgde gek.
Nadat zijn moeder was overleden, vier maanden terug, was zijn vader geobsedeerd geweest om het ouderschap zelf op zijn schouders te zetten en alles goed te doen. Natuurlijk kon hij overdrijven, hij wist van geen loslaten. Natuurlijk was hij lief, en hij was de allerbeste vader ever, maar het was hem niet ontgaan dat zijn vader anders naar hem keek dan wanneer hij naar zijn broer keek. Zijn oudere broer, Riku, had een echt goede band met zijn vader, maar Hiro was maar een buitenbeentje, terwijl zijn vader dan wel weer overbezorgd was. Natuurlijk wist Hirokuro wel wat de oorzaak was, Riku had een extreem goede band met zijn vader gehad, en niet met Hiro’s moeder, dat terwijl Hirokuro erg goed met zijn moeder om kon gaan. Life sucks.
Met een kleine grinnik kwam hij omhoog uit het gras en sprong soepel op een omgevallen boom. Met scherpe ogen bekeek hij het gebied om zich heen, als jonge vos was hij best wel slim – ook weer van moederlief geleerd – en kon hij kennis gebruiken in een eventueel gevecht.
De zon scheen fel op zijn stoffige vacht, waardoor hij zich loom voelde, hij was het niet gewend om sloom te zijn, maar aangezien het nu echt warm was, had hij niet genoeg energie om een workout te hebben. Bah.
Zijn lange haren bewogen onrustig heen en weer toen hij weer opstond en van de stam af hupste. Nog heel even en hij kon zijn element in ontvangst mogen nemen. Hij wist niet wat hij kon verwachten, het zou volledig willekeurig gebeuren, bij één of ander poeltje. Droog grinnikend vervolgde hij zijn pad. Wat voor ‘magische’ krachten kon een simpel póeltje hebben? Zelfs rupsen hadden dan nog meer toverkracht.
De wind voerde een geur mee, en concentratiegebrekkig als hij was, ging hij de geur achterna, tot op het punt waar de geur vandaan kwam. Een iets oudere vos dan hij lag te slapen op de grond. Het was niet bijzonder, het was echt warm, maar Hirokuro kreeg een ongeduldige uitdrukking op zijn gezicht. ‘Hé vos. Je verbrandt nog in de zon als het zo doorgaat,’ zei hij, terwijl hij met zijn poot de jonge vos door elkaar schudde. Er was een lichte grijns op zijn gezicht geplakt, een plagende, maar niet onvriendelijke, grijns.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Is it really nice to meet you?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Inside the RPG :: Aeris-
Ga naar: