IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Audities + Forumupdates!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fellin
Admin
avatar

Aantal berichten : 216
Points : 22
Registratiedatum : 21-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Audities + Forumupdates!   vr sep 28, 2012 10:19 pm


.: De Forum updates:.

Nou, de laatste paar dagen heb ik flink wat aangepast aan het forum en wat nieuwe concepten geïntroduceerd waar ik nog wel wat over moet vertellen. Onderaan het topic kun je auditie informatie vinden voor Guardians en hoe dat werkt.

Nou ja, als eerste de nieuwe concepten:

Nieuwe gebieden
Er zijn twee nieuwe RPG gebieden bijgekomen. Misschien is het je al opgevallen, misschien niet. Het eerste gebied is voor dode karakters genaamd Sanctus. Hier mogen dus ook alleen dode karakters gespeeld worden. Dit is eigenlijk een soort 'hemel'. Elke vos die hier heen gaat, krijgt het element Sanctus toegewezen en het oude element wordt teniet gedaan. Doormiddel van poelen water kunnen deze vossen kijken naar hoe het er in de echte wereld aan toe gaat, maar ze kunnen niks beïnvloeden!

Verder is het Wasteland erbij gekomen, een droog en dor gebied met erg lage voorzieningen. Hier overleven is geen gemakkelijk iets en het is dus ook niet aan te raden. Hier leven vossen die liever niet meer in hun eigen elementale gebied leven en bannelingen. Wat bannelingen zijn? Dat is dus mijn volgende punt:

Bannelingen
Ik heb besloten om de Sanctus de macht af te nemen krachten weg te nemen van de vossen. Vanaf nu zal die kracht bij de Guardian van dat gebied liggen. Elke Guardian kan alleen krachten van zijn of haar eigen element wegnemen! Dit kan gedaan worden doormiddel van een diepe kras over de borstkas, waaraan ook iedereen kan zien dat de vos een banneling is. Deze vos is niet meer welkom in de elementale gebieden en zal ook geen elementaire krachten meer hebben.

Prijsverlaging
Ik heb besloten dat 20 punten nog wel een beetje erg duur was voor de allereerste krachten, aangezien je toch graag elementaire krachten wilt gebruiken als je je vos bespeelt. Daarom is de prijs hiervan verlaagd naar 10 punten. Dit houdt in dat als je een karakter aanmeld en je jezelf voorstelt, je nog maar 6 berichten in de RPG hoeft te maken om een kracht te kopen!

Audities
Nou ja, als laatste, dit is waarschijnlijk wel waar iedereen op gewacht heeft, de audities voor de Guardians. Zoals jullie al gezien hebben is er al één Guardian uitgekozen. De Guardian van Sanctus, Helios. Deze zal gespeeld worden door mij. Wil je ook een Guardian spelen? Vul dan dit lijstje in en post het in dit topic!

Code:
<blockquote>[sub]
[b]Naam:[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Ondersoort:[/b]
[b]Boven of onder de 8 maanden:[/b]
[b]Element + Specialisatie:[/b]
[b]Uiterlijk:[/b]
[b]Persoonlijkheid:[/b]
[b]Geschiedenis:[/b]
[b]Voorbeeldpost[/b]
[b]Motivatie:[/b]
[/sub]</blockquote>

Probeer het lijstje zo uitgebreid mogelijk in te vullen! Hoe beter het uitgewerkt is, hoe meer kans je maakt.
Ik zoek nog van elk element behalve Sanctus een Guardian, dus er zijn 6 plekken. De deadline is 11 Oktober, want dan kom ik terug van mijn excursie uit Rome (:

Ik hoop jullie hiermee genoeg geïnformeerd te hebben,


Groetjes,

Fellin


_________________


Laatst aangepast door Fellin op za sep 29, 2012 7:00 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cavecanem.actieforum.com
Illusions

avatar

Aantal berichten : 31
Points : 17
Registratiedatum : 25-09-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   vr sep 28, 2012 10:49 pm


Naam: Raven (Fay)
Geslacht: Female
Ondersoort: Red Fox
Boven of onder de 8 maanden: Above
Element + Specialisatie: Ignis & Electricity
Uiterlijk: Raven is een haast zwarte vos, met enkele zilveren haren en plekken op haar lichaam. Aan het eind van haar lange staart zit een witte punt. Ze heeft doordringende, ijsblauwe ogen. Zeer groot is ze niet en van een afstandje komt ze misschien niet zo sterk over door haar slanke bouw. Schijn bedriegt echter, gezien er genoeg spieren onder die donkere vacht zitten.
Persoonlijkheid: Raven gaat voor honderd procent voor haar doel en negeert de rest om haar heen. Op deze manier creëert ze een illusie waarin ze de controle heeft, zodat ze alle nare emoties en gebeurtenissen weg kan wuiven. Emoties worden dus ook zorgvuldig opgeborgen en niet geuit, behalve af en toe wat woedde. Hierdoor creëert ze een nogal strak en koel beeld van zichzelf. Wanneer er nare gebeurtenissen voor haar poten worden geworpen, zal ze ook meteen een doel zoeken als afleiding tegen de pijn die ze vanbinnen wel voelt. Iemand die zich niet snel open stelt voor een ander persoon en zich ook niet al te veel bezig houdt met anderen. Waardoor ze soms weer wat arrogant over komt. Raven is op razend tempo volwassen geworden. Uiteindelijk heeft dit haar jongere broertje en zusje niet kunnen redden. Eens je haar beter kent, zal het duidelijk worden dat ook zij een zachtere kant heeft die de emoties toch door laat dringen, alleen moet je haar hiervoor wel heel goed kennen. Raven toont haar onzekerheden simpelweg niet aan vreemdelingen.
Geschiedenis: Haar ouders zijn op jonge leeftijd vermoord, waardoor Raven er alleen voor kwam te staan met haar broertje en zusje. Zij was altijd al de wat oudere van het stel en dus was het logisch dat ze de taak om voor hen te zorgen op zich nam. Uiteindelijk was het niet genoeg om hen in leven te houden, want ook haar broertje en zusje vielen ten prooi aan een andere vos.
Voorbeeldpost: De droge, warme lucht uit Ignis streek op haar neer eens ze een poot buiten de grot zette. Raven liet haar ijzig blauwe ogen even over de kleine oase glijden waar ze zich momenteel bevond. Het koele water dat voor al het groen had gezorgd lag middenin. Ze stapte er met kalme passen op af, om haar tong in de koude vloeistof te dopen en wat te drinken. Hier in Ignis was het belangrijk te dringen wanneer je de kans kreeg. Haar blik gleed even naar de hemel boven haar, die zich kleurde in rood, oranje en roze. Een teken dat de zon alweer onder zou gaan. De moervos zuchtte even en draaide zich daarna om. Ze kon niet naar de hemel kijken zonder te denken aan wat ze verloren had. Het was haar schuld geweest, ze was niet sterk genoeg destijds, al betwijfelde ze of ze ooit sterk genoeg zou worden.
Haar oren schoten naar voren toen er een plots gekrijs te horen was. Zonder twee keer na te denken zette ze haar lichaam in beweging en stoof op volle snelheid richting de bron van het geluid. Kleine stofwolkjes vormde zich achter haar poten, terwijl ze de oase verliet en het dorre land op rende. Haar ogen vernauwde zich tot spleetjes toen ze een vos zag die een ander bij de nek in zijn bek hield. De rode vacht vol littekens en de gele ogen verraadde zijn identiteit onmiddellijk. Ze was al een tijdje opzoek geweest naar de vos die het blijkbaar leuk vond om anderen koelbloedig af te maken. Hij had al te veel begaan om hem ongestraft weg te laten komen. 'Laat hem gaan' siste Raven, doelend op de zilveren vos die hij vast hield. De rekel lachte enkel, maar gooide het jongere beest toch op de grond, om hem vervolgens weg te schuiven. 'Wie zegt mij wat ik moet doen?' Op dit moment leken haar blauwe ogen haast door hem heen te boren. 'Als jouw guardian heb ik het recht om je bevelen te geven' beet ze hem toe. Ondanks haar woedde, bleef ze zeer kalm. De ogen van de vos leken even wat groter te worden in herkenning, om vervolgens weer spottend naar haar te staren. 'Guardian of niet, ik doe wat ik wil.' Het was gedaan. Gezien de dingen die hij al had uitgevreten in het verleden zou ze hem niet laten gaan en het zag er niet naar uit dat hij in was voor een gesprek. Raven sprong met een snelle beweging zijn richting in, waardoor ze hem verraste. Nog voor hij iets kon doen haalde ze haar nagel met kracht over zijn borst, genoeg druk om een lange kras achter te laten. Het beest stond als aan de grond genageld en toen ze hem de bekende bewegingen zag maken om zijn element haar kant op te sturen, was er niets anders dan stilte op deze avond. 'Je bent hier niet meer welkom' zei ze kalm, maar met een strenge ondertoon. Het leek te zijn aangekomen, gezien hij verslagen weg holde, wat haar achterliet met de gewonde zilveren vos.
Motivatie: Het lijkt me sws leuk om te spelen en daarbij wilde ik Raven ook al hebben. Het past gewoon bij haar karakter, maar maakt het niet altijd makkelijk voor de vossen in Ignis, door haar moeite met het sociale gedoe. Dus dat zou juist voor interessante situaties kunnen zorgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fellin
Admin
avatar

Aantal berichten : 216
Points : 22
Registratiedatum : 21-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   za sep 29, 2012 6:59 am

Dank je voor de aanmelding!

Nog een update die nog wel interessant is voor jullie allen, de basiskrachten (De allereerste koopbare krachten) zijn vanaf nu 10 points ipv 20!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cavecanem.actieforum.com
Hiddles

avatar

Aantal berichten : 62
Points : 2
Registratiedatum : 28-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Eindhoven

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   za sep 29, 2012 10:22 pm

In de maak~

_________________
It is Better to be Broken,
Than to BreakLaatst aangepast door Hiddles op vr okt 12, 2012 4:46 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
мιѕѕ ∂αηgєяσυѕ

avatar

Aantal berichten : 50
Points : 12
Registratiedatum : 25-09-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : Sneek

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   di okt 02, 2012 2:51 am


Naam: Nemus
Geslacht: Moervos
Ondersoort: Rode vos
Boven of onder de 8 maanden: Boven
Element + Specialisatie: Aeris || Storm
Uiterlijk: Een mooie forse rode moervos met een mooie dikke staart een een redelijk grote witte punt aan het uiteinde van de staart. Heldere bruine ogen en mooi stevig gebouwd dat haar een snelle en lenige moervos maakt, en die ook zeker niet bang is om een gevecht aan te gaan. Ze heeft een mooie witte kraag en haar buik is ook mooi wit, haar poten zijn mooi donker getekend en lang.
Persoonlijkheid: Nemus is over het algemeen een een rustige vos. Ze is redelijk sluw, maar niet bang. Ze deinst niet terug voor gevechten en kon ook fel over komen. Maar toch vermeid ze het liefst wel gevechten en probeert ze dingen zo op te lossen dat er geen gevechten nodig zijn. Tegen vossen die ze niet kent kan ze nogal emotieloos over komen en afstandelijk. Vreemde vossen zijn ook niet echt geliefd bij haar. Maar ze gaat zich niet meteen vijandelijk op stellen. Tegen over vrienden is ze juist heel anders, ze is niet zo dat ze haar emoties uit, nee, ze is juist heel behulpzaam en een echte vriendin tegen over anderen. Als je Nemus goed kent, weet je dat ze juist een zachtaardige vos is die graag anderen helpt met problemen en een echte vriendin kan zijn. Maar toch is ze tegen over vreemde een sluwe, afstandelijke, maar toch felle vos, maar niet meteen vijandelijk.
Geschiedenis: Nemus heeft niet bepaald een fijn verleden gehad. Haar ouders waren gemeen en probeerde van haar een kille moordlustige vos te maken. Bij de trainingen werd ze mishandeld door haar vader, haar moeder kon dat niet aan zien maar deed er niks aan, haar moeder was toch wel anders, maar wel moordlustig en gemeen, haar moeder was dat meer tegen over vreemde vossen die ze niet kende. Op een dag werd haar moeder helemaal gek en ging ze er van door en liet Nemus achter bij haar vader. Haar vader was op dat moment toch wel verandert, want ondanks zijn gemeenheid had hij toch wel altijd van haar moeder gehouden. Op een dag was zijn vader wezen jagen, maar was daar bij gestorven door dat er een rots op hem gevallen was, hoe, wist ze niet, maar het was gebeurd. Nemus was toen al redelijk volwassen, dus alleen leven was geen groot probleem. Ze was beide ouders kwijt, en dat vond ze niet leuk. Ze vroeg zich af waarom haar ouders zo kil en moordlustig hadden moeten zijn. Want dat was niet wat Nemus verdient had. Maar zo was het gegaan en Nemus had het weten achter zich te laten.
Voorbeeldpost
Nemus lag rustig in haar hol. Ze was nog steeds verbaasd over wat haar was over komen. Ze was gekozen als Guardian van haar ras, iets dat haar niet helemaal lekker zat. Maar ze zou de goden niet teleurstellen, ze was niet voor niets uitgekozen leek haar. Nemus stapte haar hol uit en versmalde haar ogen tegen het licht. Het duurde niet lang voor haar ogen gewend waren. Ze snoof de lucht op en liet een windvlaag door haar dikke rode vacht heen waaien. Nemus had geen mooi verleden achter haar, maar het had haar wel sterker en wijzer gemaakt. Nemus was niet vaak op het land. Maar nu wel, enkel om dat het gevoel haar even goed deed voelen. Ze begon te rennen en schoot een boom in met lenige snelle bewegingen toen ze zich op een dikke tak bevond ging ze zitten en keek ze over het gebied van Aeris heen. Het was een mooi gebied met vele bomen en mooie gras vlaktes, een mooie plek om te jagen op konijnen. Het voelde raar om een Guardian te zijn, maar het gaf haar aan de andere kant ook een fijn gevoel. Eindelijk had ze eens iets goeds bereikt in haar leven. Ze wist dat haar taak als Guardian was om het gebied en haar soortgenoten te beschermen. En die taak zou ze niet verwaarlozen. Ze zou haar goden niet teleurstellen. Een zelfverzekerde glimlach kwam rond haar lippen te staan. Nemus sprong naar een andere tak en liep door. De geur van drie vossen drong haar neusgaten binnen. Nemus versmalde haar ogen toen de geur van bloed ook nog eens naar binnen kwam. Nemus sprong dit maal sneller door de bomen heen en zag drie paar vossen op de grond. Twee van hun zaten een wat kleinere vos te verwonden. Een eindje veder op lag een dode, een jong. De forse moervos gromde. Wat was dit? Nemus sprong van de tak af, hier moest meteen een einde aan komen. 'Wat is hier gaande?' Riep de rode moervos strak uit. Haar rode staart zwiepte een keer heen en weer. Ze was vaak afstandelijk geweest bij vossen die ze niet kende. Maar dit was anders, nu was het anders, ze was niet langer meer de Nemus die zwak en sluw was, nee, ze was nu zelfverzekerd en had als taak gekregen haar soort en gebied te beschermen. Een zwarte vos liet de poot van de wat kleinere rode vos los. Zijn zwarte oren drukte hij in zijn nek en keek met zijn gele ogen naar Nemus. 'Deze vos hier heeft haar broertje vermoord,' siste de zwarte vos. 'Is dat zo?' Vroeg ik aan de andere twee vossen. 'Ze liegen, ik heb haar niet vermoord, ik was met hem aan het spelen en toen kwamen hun, en zij hebben hem vermoord,' riep de verwonde vos uit. De andere vos liet ook los maar zei niks. 'Ik wil nú de waarheid horen!' Snauwde Nemus. 'Ik zweer het, ik heb hem niet gedood, dat waren zij, niet ik, ze wilde mij nu ook vermoorden!' Zei de gewonde vos weer. 'Jíj had ons gewoon niet moeten storen!' Riep dit keer de witte vos uit die zo net niks had gezegd. 'Nu is het genoeg, jullie twee ruimen die dode op en kunnen daarna vertrekken, jullie hebben niet langer meet het recht om hier te zijn,' sprak Nemus. De witte vos had zich zelf verraden door over het storen te beginnen, en Nemus was niet dom. Ze keek alle drie nog één keer aan en toen kwamen de twee in actie om de dode vos op te ruimen. De kleinere vos keek haar nog kort aan en verdween toen ook. Nemus zuchtte, waarom moesten anderen zich telkens in de problemen werken? Nemus draaide zich om, en vertrok toen weer.
Motivatie: Tja, ik ben nu al helemaal gek van deze site, en het lijkt me leuk om ook een hoge rang hier te hebben, en dus ook een taak, en sowieso lijkt het me leuk om een Guardian te spelen, lekker uitdagend 8D

_________________


Laatst aangepast door мιѕѕ ∂αηgєяσυѕ op ma okt 15, 2012 11:07 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sanity

avatar

Aantal berichten : 19
Points : 9
Registratiedatum : 25-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   di okt 02, 2012 5:54 am


Naam: Ares
Geslacht: Male || Mannelijk
Ondersoort: Red Fox || Rode vos
Boven of onder de 8 maanden: 18 Moons || Boven
Element + Specialisatie: Terra ||
Uiterlijk:
|| Coat & Tail ||
Ares verzorgt zijn vacht goed, daardoor heeft het een soort glans. De vacht rond zijn middel komt ongeveer tot het begin van zijn poot en is dus van gemiddelde lengte. Ares’s staart is iets langer dan normaal en heeft een donkere pluim op het eind, deze is bruin gekleurd. De nek en buik zijn wit, wat normaal is bij de meeste rode vossen, en kunnen snel vuil worden. Dit laat Ares niet vaak gebeuren. Op zijn rug steken hier en daar wat kleine pluimpjes op, vooral als hij zich een tijdje niet verzorgt heeft.

|| Face ||
Ares’s oren zijn donkerder gekleurd dan zijn vacht, deze hebben, net als de staart, een bruinachtige kleur. De oren zullen altijd rechtop staan, aangezien Ares zich niet snel bedreigd zal voelen. Het gezicht zelf is een tikkeltje donkerder dan de rossige vacht, maar is net niet bruin. Zijn ogen hebben een bruin/amandel achtige kleur, met lichtere spikkels erin, met zwarte pupillen. De snuit is aan de bovenkant net zo gekleurd als het gezicht, maar aan de onderkant wit. Ares’s neus is helderzwart en aan de zijkant van zijn snuit beginnen de snorharen.

|| Paws & Legs ||
Ares’s poten zijn het donkerst gekleurd van zijn hele lichaam [van de vacht], deze hebben namelijk een donker bruine kleur. Aan de poten zitten elk vier nagels, drie voor en een achter, zwart gekleurd. Het bovenste gedeelte van de poot heeft dezelfde kleur als de vacht.
Persoonlijkheid:
|| Proud & Arrogant ||
Al vanaf zijn jonge jaren is Ares trots op zichzelf geweest. Sommige noemen het arrogant, maar hij wilt daar niets van horen. Hij doet er niemand kwaad mee en dat is dat. Daarom bouwt hij graag verder aan zijn reputatie en probeert hij zo nu en dan iets goeds te doen. Maar dit kan soms wat verkeerd opgevat worden. Vossen zouden kunnen denken dat hij dit alleen voor zichzelf doet, dit kan gedeeltelijk waar zijn, maar soms meent hij echt iemand te helpen. Gewoon omdat diegene hulp nodig had op dat moment. Toch zal hij zich na zo’n daad weer wat trots/arrogant voelen. Een win-win situatie?

|| Wise & Quick ||
Ares is een vos die snel leert. Hij concentreert zich vooral op de leer van allerlei dingen. Daarom is hij ook vaak op pad om de wereld om hem heen te verkennen. Het interesseert hem hoe bepaalde dingen werken of hoe sommige vossen op sommige situaties reageren. Meestal bestudeerd hij vossen die hij tegenkomt in stilte en neemt elk detail in zich op. Dit gebruikt hij dan in zijn voordeel, maar zal er niet vaak iets ‘slechts’ mee doen. Ook is hij een snelle leerling en is hij ook snel in zijn voortbeweging. Af en toe reageert hij zich af om even hard te gaan rennen en om zijn kop leeg te maken.

|| Cold & Adventurous ||
Soms kan Ares wat emotieloos of koud overkomen. Dit komt omdat hij zijn ouders is kwijt geraakt, ze waren op een dag verdwenen. Daarom heeft Ares al zijn emoties weggestopt en kijkt hij er niet naar om. Daarom is het moeilijk voor hem om vrienden te maken en zal hij snel hunkeren naar gezelschap. Ook is deze vos erg avontuurlijk en zal hij nooit nee zeggen tegen een leuk tochtje. Vooral als hij dan tijd kan doorbrengen met iemand die hij ‘vriend’ kan noemen.
Geschiedenis:
Ares is als enige pup geboren in een nestje bij zijn ouders en heeft een goede jeugd gehad. Hij werd natuurlijk wel wat verwend, maar kon prima zelfstandig leven. Ook in zijn jeugd wilde hij zoveel mogelijk ontdekken en begon hij steeds nieuwsgieriger te worden. Zo nu en dan ging hij er zelf op uit en keek hij goed naar de wereld om zich heen. Maar op een dag dat hij terug kwam, waren zijn ouders weg. Voor de zekerheid was Ares bij het nest gebleven voor een paar dagen, voor het geval dat ze nog terugkwamen. Maar toen dat niet gebeurde had hij zich voorgenomen dat ze gestorven waren. Langzaamaan stopte hij zijn emoties weg en werd hij wat koud van binnen. Het leek alsof ze hem gewoon hadden verlaten, alsof ze dat met opzet hadden gedaan. De rest van zijn leven heeft hij doorgebracht met reizen, van het ene gebied naar het andere. Op zoek naar de leer van dingen.
Voorbeeldpost
Een koel briesje streek over de rossige vacht van de Terra-vos. Ares hief zijn trotse kop op en keek naar de hemel. Zouden zijn ouders nu op hem neerkijken of zouden ze hem vergeten zijn? Een klein beetje kwaad sloot hij zijn ogen en schudde zijn kop. Nee. Hij had zijn emoties al lang onder controle gekregen, ze mochten nu geen uitweg vinden. Ares nam een grote hap lucht, opende zijn bruin getinte ogen en vervolgde zijn pas. Al zo lang was hij weg van huis. Zo lang dat hij de weg niet meer terug kon vinden. Niet dat hij daar terug wilde komen. Nee. Daar zouden alleen maar problemen op hem wachten. De herinneringen aan zijn ouders zouden daar te groot zijn en wie weet zouden al zijn opgekropte emoties eruit springen. Dat zou hem zwak maken. Nogmaals schudde hij zijn rossige kop. Toch voelde hij een leegte. Geen vrienden die hem omringden of gesprekken die hij kon voeren. Hij stond er alleen voor. En degene die in zijn buurt kwamen, vervaagden weer na een tijdje. Zijn pas werd iets versneld en al gauw was de Terra-vos aan het rennen. Hij probeerde van iets weg te rennen wat niet lukte. Het bleef hem maar achtervolgen en kwam telkens een stap dihcterbij. Ares stopte abrupt. Voor hem stroomde een klein riviertje. De druppels vlogen vrolijk in het rond bij het raken van een kiezel. Ares boog voorover en begon gulzig te drinken. Zonnestralen schenen op zijn warme rug en maakten hem moe. Even rusten kon geen probleem zijn, toch? Hij had geen angst. Niemand zou hem iets kunnen doen, niet als hij in de buurt van zijn element bleef. En zou hem altijd omringen. Alleen de machtige zee zou hem nutteloos kunnen maken. Ares hief zijn kop weer op en liet zijn blik over het gebied gaan. Niet ver van de stroom lag een omgevallen boomstronk. De ooit zo machtige boom was geraakt door de bliksem, want deze was zwart geblakerd. De meeste takken waren afgebroken en lagen hier en daar. Kalm trippelde de vos naar de boom en sprong er soepel op. De bast was hard, maar voelde vertrouwd aan. Al zo vaak had hij onderdak moeten zoeken en al zo vaak had een boom dat voorzien. Slaperig sloot hij zijn ogen nadat hij nog één keer om zich heen had gekeken. Er was niets om bang voor te zien. Niets..
Motivatie: Het is een leuke uitdaging. Ares zal sowieso worden aangemaakt omdat ik al een paar leuke plannen voor hem heb c:

_________________

We will stand together ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   wo okt 03, 2012 8:07 am

Naam: ℋαdεs † ℘luto
Geslacht: ℳannelijk
Ondersoort: ℛed fox † ℳet zwarte vacht
Boven of onder de 8 maanden: ℬoven
Element + Specialisatie: τenebris † Duisternis
Uiterlijk: Een bijna pikzwarte vos, met een zilvere schijn en grote maar erg magere bouw. Heeft wit-ijzig blauwe ogen. Zijn tanden zijn erg scherp, zijn snuit is spits en zijn gehoor en zicht zijn redelijk goed. Zijn blik is vaak indringend, omdat hij heel erg goed observeert. Praat wanneer hij serieus is of bij mensen die hij niet vertrouwt op sissende en zachte toon, praat normaal luid en redelijk enthousiast. Zijn vacht is van gemiddelde lengte, eerder naar de korte kant toe. Wel heeft hij een zeer pluizige staart. Door zijn slanke bouw loopt hij majestueus, hij torent bijna over elke vos uit omdat hij erg groot is. Dit komt dan ook erg dreigend over. Echter heeft hij wel brede schouders, en hij is duidelijk licht gespierd. Bij klare plekken, of plekken met veel licht zal hij meer gebogen gaan lopen. Dit omdat zijn ogen moeilijk aanpassen aan het licht. Als hij er aan gewend is loopt hij weer zoals gewoonlijk.
Persoonlijkheid: Hades heeft een ingewikkelde persoonlijkheid. Hij heeft vaak last van stemmingswisselingen, die heel plots kunnen veranderen, en irriteerd zich dan ook vaak enorm. Zo kan hij op het ene moment vriendelijk zijn, tenminste voor zijn doen, maar op het andere moment kan hij niemand luchten. Een opvliegend mannetje dus. Hij is overemotioneel, in de zin dat hij zijn gevoelens altijd sterk vermenigvuldigd voelt. Niet mogen is bij hem dus haat, liefhebben bij hem is houden van, en houden van is bij hem aanbidden. Zijn vrouw, Persephone, is degene die dat vaak ondervinden moet. Hij houdt enorm hard van haar, maar tegelijk haat hij haar ook voor vele redenen; met name dat hij haar vaak kwetst om dingen en dat hij zich dan schuldig gaat voelen. Hades laat zelden zijn echte gevoelens zien, maar als hij iemand echt mag en het is wederzijds, dan doet hij zijn best omdat te behouden; Zijn vriendschap met Ares is daarbij het perfecte voorbeeld. Hades praat graag en veel. Hades' humor is ook nogal raar, eerder naar de droge en vage kant. Hij is vaak nogal in zich zelf gekeerd, en heel erg eenzaam. Hij jammert graag in zijn uppie, want hij vind zijn leven vreselijk ellendig en vind er niets beters op dan depressief liggen wezen in zijn nest. Als hij zich zo miserabel voelt kan hij ook zieltjes gaan kwellen, maar het liefste gaat hij te keer tegen zijn broer. Stiekem is hij een hopeloze romanticus, en erg gevoelig, maar hij zet bijna altijd zijn pokerface op. Al kan hij af en toe wel eens zomaar zijn hart bij iemand uitstorten, hij heeft gewoon behoefte aan een luisterend oor.
Geschiedenis: Hades' geschiedenis is best wel afgrijselijk. Zijn moeder was een vriendelijke en zorgzame vos, maar zijn vader was ambitieus en al snel was deze uit op de macht: de rang van Guardian. Ze kregen samen een nestje van 6 vosjes, namelijk drie zoons en drie dochters. Hades was daarvan de oudste, zijn zus Hera kwam daarna, daarna Demeter, Poseidon, Hestia en Zeus. Echter was hun vader nogal bang dat zijn kans op de rang "Guardian" hierdoor gekaapt zou kunnen worden, en dus besloot hij hen te vermoorden. Echter is dat niet gelukt, toen de jongste van allen Zeus er een eind aan maakte en hun vader dus zo versloeg. Terwijl zijn broer aanschouwd werd als een 'god' door zijn zussen en broer, bleef Hades met haat en jaloerse gevoelens het aanschouwen. Hij was degene die die lof verdiend had, aangezien hij degene was die tegen hun vader vechtte en Zeus degene was die de genadeklap toebracht. Hades kon het niet meer aan en ging naar Tenebris: Het element van zijn vader.
Voorbeeldpost Een grol ontsnapte Hades' spitse snuit, minachtend staarde hij naar het kleine jonkie die ineengedoken aan zijn poten zat te piepen. Wat moest hij hier nou mee, met dit weerloze ding. Hulpeloos staarde het met grote ogen in zijn ijzige kijkers, de kille kijkers hielden zijn blik vast. Geïrriteerd trok hij zijn neus op en gaf de kleine een snelle maar harde tik tegen zijn flank. Een simpele "Meekomen jij" verliet zijn mond, waarna hij met een forse zwaai van zijn staart zich omdraaide. Het kletste volop in het gezicht van de roodkleurige vos, maar met een waarschuwende blik en een rol van zijn ogen werd het de kleine al snel duidelijk dat hij zijn mond moest gaan houden. Hij had geen zin in van dat geblèr. Het was wijs dat het z'n mond hield. Traag schreed de haast pikzwarte vos vooruit, proberend het tempo zo laag mogelijk te houden. Zijn ogen schoten langs alle kanten en observeerden alle basten van de bomen. Hij voelde de takjes knappen onder zijn poten, samen met de vervelende botsingen van de kleine tegen zijn achterpoten. Met een grom en ontblootte tanden draaide hij zich in een ruk om. "Let op je tellen, rotjoch!"
- Ik kan wel beter, maarja dit is eerste keer als vos & hades als vos + voorbeeldsituaties doen is nogal moeilijk xD -
Motivatie: Het leek me wel leuk && ofcourse lijkt Hades me ook wel een geschikt karaktertje voor die rol te vervullen. Als heer van de onderwereld is hij een echte tiran, en als guardian van Tenebris zou hij dat sowieso ook wel zijn. Volgens mij heeft Tenebris wel nood aan een strenge leider, en ik denk dat dat hem wel ligt (: + Dit is gewoon awesome hohoho, en ik heb al dingen in petto >DTerug naar boven Ga naar beneden
Fantasy

avatar

Aantal berichten : 47
Points : 10
Registratiedatum : 25-09-12
Leeftijd : 19

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   wo okt 10, 2012 8:12 am


Naam:
Sky
Geslacht:
Male
Ondersoort:
Red Fox
Boven of onder de 8 maanden:
45 maanden || Boven
Element + Specialisatie:
Lumidi || Licht
Uiterlijk:

>> Build <<
Sky is groot, groter dan normale vossen. Hij is stevig gebouwd en heeft veel spieren, maar die zijn niet zo goed te zien onder zijn pluizige vacht. Hierdoor kunnen zijn vijanden hem onderschatten. Zijn poten zijn gspierd en van een normale grootte. Zijn staart is lang en pluizig. Ook hier zijn de spikkels aanwezig, iets donkerder dan de meeste vlekken maar lichter dan de vlekken rond de ogen.

>> Coat <<
Hij heeft een pluizige, half-lange vacht. Qua kleur is het vooral wit met hier en daar van caramel/bruine vlekken. Bij zijn nek is het haar wat langer dan bij de rest van het lichaam. Hierdoor heeft hij iets weg van een leeuw. Zijn vacht is aardig zacht en raakt niet erg snel in de klit, toch duurt het soms iets langer om takjes en dergelijke er uit te halen.

>> Face <<
Sky heeft pluizige, lichtbruine, rechtopstaande oren. Zijn snuit is niet heel erg spits, maar ook niet stomp. Zijn neus heeft ongeveer dezelfde kleur als zijn ogen; bruin. Om zijn ogen zitten bruine vlekken die donkerder zijn dan de andere vlekken. Zijn snorharen zijn aardig lang en gekleurd in verschillende tinten bruin en wit. Om zijn neus zit een lichtbruine vlek.

Persoonlijkheid:

>> Trots <<
Sky is een trotse vos. Hij heeft vaak zijn borst vooruit en is niet bang om te laten weten wie er de baas is. Toch is hij niet arrogant, hij zou er nooit over opscheppen. Als iemand er naar zou vragen zou hij volmondig antwoord geven. Behalve als het te persoonlijk wordt en degene tegenover hem er voordeel uit zou kunnen halen.

>> Wijs <<
Sky heeft altijd goed door wie er voor hem staat. Verkeerde beslissingen komen niet vaak voor. Als iemand onschuldig is zal hij dat zien, is diegene dat niet dan zal ook dat Sky opvallen. Als er een verkeerde beslissing is gemaakt zal zijn reactie afhangen van de gevolgen, zijn het grote gevolgen dan zal hij een tijdje in een depressie zitten. Met kleinere gevolgen groeit hij er snel overheen.

>> Achterdochtig <<
Ookal ziet hij het goede als het in je zit, toch zou hij je niet snel vertrouwen. Hij is achterdochtig en laat nauwelijks wat los, vooral niet over zijn eigen leven. Heeft hij ook maar het kleinste idee dat je iets met de informatie van plan bent, dan zal hij het je niet geven.

Geschiedenis:

Als kind was Sky's leven rustig, normaal. Beide ouders hadden het element tenebris en van hem en zijn broer werd verwacht dat ze het zouden krijgen. Ze wílden het ook krijgen. Sky had zijn hele leven zich al gedragen als een tenebris vos en zou dat ook zijn hele leven blijven doen. Samen met zijn broer zou hij het respect van de andere vossen afdwingen.

Ze bleven vooral rond het tenebris deel rondhangen tot ze 7 maanden waren. Toen kreeg zijn broer een idee: Ze zouden naar het lumidi deel gaan en een paar jongen afslachten. Als waarschuwing, om te laten zien dat zij de baas waren. Sky twijfelde geen moment en ging met zijn broer mee.

Eenmaal aangekomen in het lumidi deel was het een fluitje van een cent. Ze vonden al snel een jong die zijn ouders kwijt was. Sky's broer ging al naar het jong toe om het met een leuk praatje mee te laten komen. Sky zelf stond achter een struik. Hij genoot van de show, maar ergens was het verkeerd. De vrolijkheid van het jong, hij zou er niet tegen kunnen dat weg te nemen. Net op het moment dat zijn broer het jong wilde doden sprong Sky op. Hij zei tegen zijn broer dat als hij de pup niet zou laten gaan er voor Sky niks anders op zat dan de broer te vermoorden. Hij werd uitgelachen. Sky was immers kleiner en zwakker dan zijn broer, maar hij was wel slimmer. Ze raakten in een gevecht en om een lang verhaal kort te maken, Sky vermoordde zijn broer en redde het jong. Hij besefte dat moorden en dat soort dingen niks voor hem was en kreeg een maand later zijn element: Lumidi. Vanaf die dag kreeg hij meer en meer respect, langzaam maar zeker steeg hij naar de top. Toch bleef zijn verleden altijd aan hem knagen. Zijn ouders had hij namelijk nooit meer terug gezien. Ook was hij niet meer klein, maar een grote, sterke vos.

Voorbeeldpost
Een caramelkleurige vos stapte zelfverzekerd door het bos van lumidi. Borst vooruit, kin omhoog, nergens bang voor. Zijn sterke spieren waren goed zichtbaar en zijn bruine ogen stonden vriendelijk, maar alert. Vandaag zou hij oordelen over de daden van een vos.

Na een tijdje goed doorstappen kwam hij aan op de afgesproken plek. Een kleine, angstige rode vos lag voor hem op de grond. Sky keek hem diep in de ogen aan. "Sta op." sprak hij. Een zwiep met zijn staart liet de veroordeelde weten dat hij Sky moest volgen. In een kleine open plek stond hij stil. Hij draaide zich om. De vos was hem inderdaad gevolgd en keek nieuwsgierig rond. Sky bestudeerde hem eens goed. De vos leek klein, bang, onschuldig. Maar in zijn ogen zat iets.. Iets. Iets kwaadaardigs. Iets allesbehalve onschuldigs. De vos zag hem kijken en grijnsde. Sky stak zijn poot uit en gaf de vos een grote kras op zijn borst. Een banneling.

(powerplay en kort, maar ik moet er inkomen en het is natuurlijk geen topic x) )

Motivatie:

Nouja, het lijkt me sowieso gewoon erg leuk. Dat klinkt afgezaagd, maar ik heb echt al zin om met Sky te posten. Natuurlijk kan ik dat sowieso doen, maar zijn karakter zou dan natuurlijk toch anders zijn. Het lijkt me gewoon heel erg leuk om met een leider met zo'n verleden te spelen, die een open en een gesloten kant heeft.

Extra ietsje: Basil, de vos op de foto's, is waarschijnlijk van iemand geweest. Hij is gevonden toen hij aan een huis was vast gezet en ze hebben hem meegenomen naar een park met vossen en wolven. Hij is op oude leeftijd gestorven. R.I.P. Baz <3


_________________


Laatst aangepast door Fantasy op za okt 13, 2012 5:03 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fellin
Admin
avatar

Aantal berichten : 216
Points : 22
Registratiedatum : 21-09-12

Character sheet
Karakters:

BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   do okt 11, 2012 5:31 am

Ik stel de Deadline nog 3 dagen uit, tot 14 oktober! Dit komt omdat ik kamp met een voedselvergiftiging en ook gewoon vermoeidheid van de excursie. Veel succes iedereen en sorry voor het ongemak!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cavecanem.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Audities + Forumupdates!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Audities + Forumupdates!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Cave Canem :: The Telling Pool :: Updates-
Ga naar: